Wil jij meer doen voor dit bijzondere initiatief en verder betrokken zijn bij het ontstaan van deze locatie en de manier waarop wij daar samenwerken. Dan heten wij daarvoor graag welkom. En natuurlijk geven wij je daar iets voor terug. Lees hieronder verder hierover.


Vriend van Lichtpunt Pangea: gratis koffie & taartje

Heb je geen mogelijkheid voor handjes of spullen, maar wil je wèl iets doen voor dit bijzondere initiatief? Dan heten we je graag welkom als Vriend van Lichtpunt Pangea!

Met jouw eenmalige schenking van € 100 ontvang je niet alleen dit eervol certificaat, maar mag je een jaar lang (!) binnenlopen als het zo eens uitkomt, voor een gratis koffie en taartje in onze komende centrale café-ontvangstruimte in het nieuwe pand. Wees welkom!

Ja, ik wil wel Vriend van Lichtpunt Pangea worden: ik meld me aan

 

Supporter van Lichtpunt Pangea: jouw bedrijf werkt hiermee direct aan haar Sustainable Development Goals!

Voor elk bedrijf en haar klanten is het steeds belangrijker maatschappelijk relevant te zijn en waar mogelijk bij te dragen aan aansprekende maatschappelijke doelen, juist in de eigen regio. Nederland heeft vanuit de VN onderstaande Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) afgesproken voor 2015-2030. Wordt jouw bedrijf supporter van Lichtpunt Pangea met een bijdrage van € 500 aan dit bijzonder maatschappelijk initiatief, dan betekent dit direct ook concrete bijdrage aan de Sustainable Development Goals 1,8, 10 en 16. Meer info vind je op https://www.sdgnederland.nl/sdgs/ 

Wordt jouw bedrijf zo’n Supporter van Lichtpunt Pangea, dan vermelden wij jouw bedrijf op aansprekende wijze in de komende centrale café-ontvangstruimte in het nieuwe pand. Via de website houden wij je op de hoogte van aansprekende events (o.a. presentaties van ondernemers voor een Dragons Den jury), waar je van harte welkom bent! 

Omdat we zo blij zijn met dit supporterschap kun je ook nog eens gedurende een jaar 5 x de vergaderruimte gebruiken op onze bijzondere locatie. Wie weet een welkome afwisseling op een inspirerende plek waar van alles gebeurt!

Ja, ik wil (met mijn bedrijf) Supporter van Lichtpunt Pangea worden: ik meld me aan

 

Premium Supporter Lichtpunt Pangea

Schenk je de coöperaties € 1000 dan zijn we natuurlijk voor eeuwig dankbaar en dan zullen we dat de rest van de wereld ook laten weten. Ook hier geldt de koppeling aan de bovenvermelde duurzame doelen / SDG’s, en mag jouw bedrijf gedurende een jaar 10 x de vergaderruimte gebruiken op onze bijzondere locatie. Het bedrijfslogo komt op aansprekende wijze in ons centrale café-ontvangstruimte voor alle bezoekers. En last but not least krijg je € 500 in de vorm van dienstverlening naar keuze door (een van) onze ondernemers! 

Ja, ik wil (met mijn bedrijf) Premium Supporter van Lichtpunt Pangea worden: ik meld me aan

We danken je op voorhand enorm! We zijn blij met alle hulp of support die bijdraagt aan dit bijzondere initiatief.

 

Met hartelijke groet,

Jacqueline en Marcel

Projectleiders Coöperaties Pangea & Lichtpunt